2018 Yılında Çok Ses Getiren Tesettür Elbise Modelleri
2018 Yılında Çok Ses Getiren Tesettür Elbise Modelleri
01 Ocak 2019

 2018 yılında çok ses getirip çok satın alınan, bunun yanı sıra 2019 yılında da moda olması beklenen tesettür elbise modelleri kendi içerisinde onlarca seçeneğe ayrılıyor. Kimi kıyafetler günlük elbise ihtiyaçlarını karşılarken, daha kapsamlı bir şekilde tasarlanmış olan ürünler ise düğün, nişan, balo gibi kutlamalar için ideal bir şıklığı müşteri kitlesine sunuyor.

 

 Kuşaklı Elbiseler ile Nostaljik Bir Etki Yaratmak Mümkün

 

            Siyah, kiremit ve krem renklerinde üretilen kuşaklarıyla bu tesettür elbise modelleri nostaljik etkileri modern bir şekilde yansıtmayı başarıyor. Öncelikli olarak müşteri kitlesini elbiseye uygun kemer bulma zorunluluğundan kurtaran bu ürün seçenekleri pratik kuşak kullanımlarıyla da dikkat çekici bir boyuta varıyor. Bu kuşaklar seyyar olduğu için istenildiği zaman çıkarılabilir ya da başka elbiselerde ek bir aksesuar olarak kullanılabilir.

 

 Yarasa Modelli ve Taşlı Elbise Modelleri ve Ürün Özellikleri

 

            Yarasa desenleri ile birlikte uzun yıllardan beri imal edilen ve artık bir klasik olarak kabul edilen bu elbise modelleri gündüz gezintilerinde dahi tercih edilebilir. Sade ve şık tasarımının yanı sıra taşlarla bezenmiş dış yüzeyi bu elbiseleri hem rahat hem de gösterişli bir noktada gösteriyor. Son yılların en popüler renklerinin başında gelen pudra rengine bu elbiselerde sıklıkla yer verilmektedir. Otuz altı bedenden başlayıp elli dört bedene kadar uzanan geniş beden tablosu ile birlikte müşteri kitlesine geniş bir alım seçeneği de sunulmaktadır.

 

 Kemerli ve Düğmeli Tesettür Elbise Seçenekleri

 

            Düğmeli ve kemerli tesettür elbiseler bu sene de şıklığın ve zarafetin yeni adreslerinden biri oldu. Bu modeller tam kalıp üretildiği için satın alacak olan kişilerin kendi bedenlerinde almaları öneriliyor. Online platformlardan tek bir dokunuşla sepete eklenip siparişleri tamamlanan ürünler aynı hafta içerisinde sahiplerine ulaştırılıyor. Modeli deneyip memnun kalanlar tavsiye et seçeneğine tıklayarak daha fazla kişinin bu modellerden haberdar olmasını sağlayabilir. Aynı zamanda fiyat alarmı sayesinde bu ürünlerde indirime gidildiği takdirde tüm potansiyel alıcıların bilgilendirilmesi de sağlanıyor. Haki, taba, laci ve de mor renklerinde imal edilen kemerli ve düğmeli tesettür elbiselerin 2019 yılında da çok satılanlar listesinde yer alması bekleniyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.