2018 Yılında Adından Sıkça Söz Ettiren Ferace Modelleri
2018 Yılında Adından Sıkça Söz Ettiren Ferace Modelleri
13 Kasım 2018

Ferace algısına yepyeni bir soluk getiren siyah çizgili abaya ürünleri bu sene adından sıkça söz ettirdi. Üzerinde yer alan siyah çizgiler yatay değil dikey bir pozisyonda yer aldığı için bu ferace modelleri oldukça hareketli ve gösterişli bir intiba uyandırmaktadır. Özellikle kapalı alanlarda gerçekleştirilen lüks düğünlerde abiye ve elbise modellerine alternatif olarak düşünülebilecek olan bu modeller diğer elbise modellerine oranla çok daha uygun bir fiyata sahip olduğu için de tercih sebebi olarak görülüyor. 54 bedene kadar uzanan geniş çizgisi ile birlikte kendi bedenlerine uygun ferace seçmekte zorlanan hanımlar için ideal standartlara sahiptir. Rahat kalıp olduğu için her mekanda konforlu bir şekilde tercih edilebilir.

 

 Kristalli Ferace Modelleri

 

            Son beş yıl içerisinde görenleri alışverişe teşvik edecek kadar güçlü çizgilere sahip olan kristal feraceler bu kategoride yer almaktadır. Kristaller düğme büyüklüğünde olup gün ışığında dahi parlaklıkları ile dikkat çekmektedir. Ağır değil sade bir yapısı vardır. Söz konusu kristaller feracelerin belli başlı yerlerinde değil elbisenin tamamına orantılı bir şekilde yayılmıştır. Siyah ve gri olmak üzere iki ayrı renk tercihi bulunmaktadır. Uygun ayakkabılar ve çanta aksesuarları ile desteklendiğinde çeşitli davetlerde, nişanlarda ve balolarda da rahatlıkla giyilebilir.

 

 Tuba Ferace Modelleri ve Fiyatları

 

            Tuba ferace adı ile kataloglarda ve vitrinlerde yer alan bu ürünler diğer modellere oranla farklı bir kesime sahiptir. Üst kısmı dar kesim iken alt kısmı çok daha boldur. Bebe mavisi ve gül kurusu gibi birbirinden ilginç ve orijinal renklere ev sahipliği yapmaktadır. Bir şal ya da uygun bir kolye ile birlikte gündüz davetlerinin vazgeçilmez elbiselerinden biri olarak da kullanılabilir. Fiyatları her cebe uygun olup kapıda ödeme seçeneklerine de sahiptir. Taksitle satın almak da mümkündür.

 

 Yarasa Ferace Modelleri

 

            Kollarının kendine özgü kesimi ile yarasa modeli olarak anılan ve özellikle genç bayanlar tarafından sipariş edilen yarasa ferace modelleri bu kategorideki son ürünlerdir. En öne çıkan renkleri arasında lacivert ve pudra renkleri yer almaktadır. Hem kemer hem yaka kısmında küçük boncuklar aksesuar olarak kullanılmıştır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.